Buy Salvia Divinorum Incense here!
 
Buy Hawaiian Gold the legal herbal high legal Marijuana Alternative Legal Bud here!
 
Games
If you're up for some splended games, you can play them just by clicking on the image for the game you want to play. Most of them are dutch only. Enjoy!


Red de Duitsers
Red de Duitsers

Maak alle Duitsers wakker die liggen te slapen aan het strand en maak dan kans op de meest zonnige prijzen! ...misschien win je je fiets wel terug.

Klik hier om te spelen ...

Het Grote Moederdagspel
Alleen voor echte moederskindjes!
Moederdag is tijd om je moeder eens lekker te verwennen! Gelukkig is er 'Het Grote Moederdagspel'. Speciaal voor jou en je moeder! Er is echter één probleem: een etterbak van een broertje. Lukt het jou om je moeder te verrassen? Dan staan er leuke prijzen voor je klaar. Moeder blij, jij blij! Er kan gespeeld voor de FUN, of om prijzen te winnen zoals iPods mini, Plasma TV's, cash geld, verwenweekenden, diverse DVD's, en veel meer. Speelplezier gegarandeerd!
Klik hier om te spelen ...

WinDirect deLuxe edition
Geef een zwieper aan het luxe rad

Geef een zwieper aan het totaal vernieuwde winrad. Een strakker rad, vettere prijzen en een grotere winkans maken dit mazzelrad een regelrechte topper. Speel nu mee en maak kans op een vliegreis, een LCD beamer, de nieuwste mobiele telefoons en nog veel meer.

Klik hier om te spelen ...

FlipnWin
Flip de kaarten, Match de prijzen!
Je hebt ze allemaal op een rijtje of je wilt ze op een rijtje hebben! Daarom speel je Flip'nWin. Je hebt 9 vraagtekens met daarachter prijzen die uiteenlopen van DVD-recorders tot muziekwaardecheques, van de nieuwste gsm's tot € 450,= cash. Gewoon voor elk wat wils! Heb je 3 gelijke prijzen op één lijn, dan zijn ze voor jou.....
Klik hier om te spelen ...

Hi5's
Hi5's: hét online dobbelspel voor jong en oud!

Hi5's is een Yahtzee-variant. Het leukste online dobbelspel voor jong en oud waarbij je slim te werk moet gaan om alle combinaties te krijgen. Werp met je 5 dobbelstenen je kaart vol met de beste scores. Geluk en inzicht bepalen welke eindscore jij behaalt. Speel voor fun om te oefenen, of speel voor CASH om 1 van de vele geldprijzen in de wacht te slepen. Succes en veel speelplezier!

Klik hier om te spelen ...

WinDirect
Een duizelingwekkend Rad vol met prijzen!
Vette prijzen, Meer winnaars. Binnen 40 seconden weet je wat je gewonnen hebt. Kies een smiley met daarachter je persoonlijke wincode en stop het MazzelRad op jouw favoriete prijs. Met een gelukkige hand kun je het rad bijvoorbeeld laten stoppen op 1 van de vele geldprijzen tot 500 Euro, DVD-recorders, mobiele telefoons, elektro steps en veel meer! Alle prijzen worden gegarandeerd uitgekeerd.
Klik hier om te spelen ...

Raad het Woord
Raad, Spin & Win onwaarachtige prijzen ...

Raad het Woord is een leuk spel waarbij je allerlei woorden moet raden aan de hand van aanwijzingen. Voor elk goedgeraden woord krijg je een tip. Als je het eindwoord goed hebt geraden krijg je de kans om via een gigantisch prijzenrad allerlei mooie prijzen te winnen, zoals een digitale camera, een Nokia 3650, € 1000 cash en vele andere prijzen. Speel snel gratis mee…

Klik hier om te spelen ...

Knetterletter
Knetterrrrletterrrrr, Knetter de letters met Korrie Knetter.
Dit originele spel daagt je uit om je reactiesnelheid te testen. Ben je te traag of te ongeduldig dan wordt je kennis op de proef gesteld. Heb je het woord geknetterd dan kun je door naar de Knettercards waar de prijzen te winnen zijn…maar kijk uit voor Miss Poes! Nu te winnen zijn DVD spelers, spelcomputers, diverse telefoons, cash geld en meer.
Klik hier om te spelen ...

QuizMagic
O.l.v. Hans op de Tocht en Leonelf zijn er superprijzen te winnen!

Quizmagic is een leuk Trivia-spel waarbij je zo maar duizend euro cash zou kunnen winnen. Je kan kiezen uit een categorie waar je goed in bent. Je krijgt dan vijf multiplechoicevragen. Heb je die alle vijf goed dan win je 5 euro. Die kan je naar je bankrekening laten overmaken of je gaat door voor de tweede prijs; 100 euro! Je moet dan eerst weer vijf vragen goed beantwoorden. Als je dat lukt kan je doorgaan voor de hoofdprijs van 1000 euro! In totaal moet je dan 15 vragen goed beantwoorden.

Klik hier om te spelen ...

CityRacer
Rij jezelf razendsnel in de prijzen!
Fasten your seatbelts! Met stuurmanskunst alleen red je het niet in dit snelle spel. Je racet letterlijk en figuurlijk naar de prijzen. Ontwijk ondertussen de andere weggebruikers en pak de vraagtekens mee. Te winnen zijn o.a. stedentrips, DVD-spelers en PlayStations!
Klik hier om te spelen ...

 

Bekijk de Winnaars

© 2005 www.raadhetwoord.nl All rights reserved.